Prezentare :

Un destin la rascruce ep 9


In Bataia Inimii Serial Turcesc din 4 septembrie la Kanal D


"Un destin la rascruce ep 9" Serial,Un destin la rascruce ep 9 rezumat online,Un destin la rascruce ep 9 rezumat serial,Un destin la rascruce ep 9 film serial Turcesc la Kanal D.
Vezi si Un destin la rascruce episodul 10 Șinasi va dori să aibă ocazia de o lua de la capăt cu Neriman și de aceea va dori să încerce în noaptea în care a fost invitat, însă planul său nu va merge așa cum și-ar fi dorit. În noaptea în care a fost invitat Șinasi îl va întâlni pe Macit, iar acest lucru îi va displace. Neriman face eforturi să uite noaptea petrecută alături de Macit, în schimb Macit va se va strădui mereu să-i amintească lui Neriman de el. Însă în inima lul Neriman se află doar Șinasi. Acest lucru va fi greu de înțeles pentru Macit și nu există altă cale. Pe de altă parte între Neriman și Șinasi există o problemă de neîncredere. Neriman va încerca să se justifice, air șInasi îi va spune că este pregătit să creadă în sfârșit ceea ce îi va spune Neriman. Mărturisirea făcută de Macit va face multă vâlvă, în timp ce Pelin este hotărâtă să păstreze secretul celor știute.



Distribuie :
 
Textele din articolele acestui blog reprezintă proprietatea intelectuală iar copierea sau reproducerea parțială sau totala a textelor este strict interzisă fara acordul scris al autorului.
Copyright © 2013. Un Destin la Rascruce - All Rights Reserved
Powered by Blogger