Prezentare :

Un destin la rascruce ep 8


In Bataia Inimii Serial Turcesc din 4 septembrie la Kanal D


Un destin la rascruce ep 8,Un destin la rascruce ep 8 rezumat online,Un destin la rascruce ep 8 rezumat serial,Un destin la rascruce episodul 8 Kanal D.
Vezi si Un destin la rascruce episodul 9 Sinasi este dărămat după telefonul primit de la Neriman. Șinasi se luptă pentru relația sa. În timp ce va încerca să îndrepte relația sa cu Neriman, va complica și mai mult lucrurile. În schimb relația sa obsesivă cu Pelin îl copleșise foarte mult atât pe el cât și pe Macit. Hotărărea luată pe fondul acestei crize îl vor conduce la singurătate. Deși este egoist va găsi o soluție și va întoarce situația în favoarea sa.  Neriman, care nu știe nimic despre cele întâmplate, va cădea în cursa întinsă de Șahika. Oare Neriman, care nu este conștientă de cele ce se întâmplă, își va da seama de cele întâmplate? Acum faptele lui Șahika sunt pe cale să se afle. Pelin este foarte geloasă pe Neriman.



Distribuie :
 
Textele din articolele acestui blog reprezintă proprietatea intelectuală iar copierea sau reproducerea parțială sau totala a textelor este strict interzisă fara acordul scris al autorului.
Copyright © 2013. Un Destin la Rascruce - All Rights Reserved
Powered by Blogger