Prezentare :

Un destin la rascruce ep 7


In Bataia Inimii Serial Turcesc din 4 septembrie la Kanal D


"Un destin la rascruce ep 7" Serial,Un destin la rascruce ep 7 rezumat online,Un destin la rascruce ep 7 rezumat serial,Un destin la rascruce ep 7 film serial Turcesc la Kanal D.
Vezi si Un destin la rascruce episodul 8 Angajarea lui Neriman la firma familiei Arcaoglu va surprinde pe toată lumea, în special pe Macit. Macit va dori să ascundă această situație, însă nu va reuși. De altfel el este mulțumit de această situație. În acest timp relația dintre Neriman și Șinasi se va deterioara de tot, și vor căuta să stea unul departe de celălalt. Șinasi este pe cale să-și facă planuri pentru tot restul vieții, însă problemele trăiește în relația pe care o are cu Neriman îi vor influența în mod negative deciziile luate. Zehra și Nezahat vor trăi o decepție atunci când vor afla faptele din viața lui Asli. Acest lucru le-a afectat foarte mult și acum nu știu cum ar trebui să acționeze. Șahika, cu ochii în lacrimi, va vorbi cu mama sa Gulser. Și mama sa va plânge, spunându-i lui Șahika că se gândește tot timpul la ea. Însă Șahika îi va răspunde că faptul că se gândește tot timpul la ea nu reprezintă nimic și va reproșa faptul că ar fi trebuit s-o protejeze, completând cu zicala: “copilul care nu este iubit de mama si tata, este iubit de alții”.





Distribuie :
 
Textele din articolele acestui blog reprezintă proprietatea intelectuală iar copierea sau reproducerea parțială sau totala a textelor este strict interzisă fara acordul scris al autorului.
Copyright © 2013. Un Destin la Rascruce - All Rights Reserved
Powered by Blogger