Prezentare :

Un destin la rascruce ep 6


In Bataia Inimii Serial Turcesc din 4 septembrie la Kanal D


"Un destin la rascruce ep 6" Serial,Un destin la rascruce ep 6 rezumat online,Un destin la rascruce ep 6 rezumat serial,Un destin la rascruce ep 6 film serial Turcesc la Kanal D.
Vezi si Un destin la rascruce episodul 7 Neriman își va șterge trecutul, însă trebuie să se destăinuie cuiva. Pelin își atinsese obiectivul și de aceea ea își savurează reușita. Neriman dorește să îndrepte lucrurile, însă nu este mulțumită de ceea ce va vedea. Ea va fi martora apropierii dintre Ozlem și Șinasi și nu va fi deloc încântată de acest lucru. Ea se va înfuria foarte tare și se va gândi că a sosit momentul ca să treacă la acțiune. Fără să-și dea seama, ea nu va începe o viață, care nu este atât de importantă pentru ea, și va renunța să meargă pe urmele vizelor sale.Neriman nu va știi ce să facă și va acționa în baza sfaturilor primite de la Șahika și Fahriye.Șinasi va vorbi cu sora sa, care-i va spune că Neriman îl iubește, dar Șinasi este foarte supărat și nu se poate liniști cumva.



Distribuie :
 
Textele din articolele acestui blog reprezintă proprietatea intelectuală iar copierea sau reproducerea parțială sau totala a textelor este strict interzisă fara acordul scris al autorului.
Copyright © 2013. Un Destin la Rascruce - All Rights Reserved
Powered by Blogger