Prezentare :

Un destin la rascruce ep 5


In Bataia Inimii Serial Turcesc din 4 septembrie la Kanal D


"Un destin la rascruce ep 5" Serial,Un destin la rascruce ep 5 rezumat online,Un destin la rascruce ep 5 rezumat serial,Un destin la rascruce ep 5 film serial Turcesc la Kanal D.
Vezi si Un destin la rascruce episodul 6 Pelin se va enerva enorm atunci când îi va vedea, împreună, pe Macit și Neriman și din cauza lui Neriman, care a suparat-o, și de furie îi va veni să strige: “NERIMAN”, din locul unde se găsește. Oare care va fi reacția lui Macid în fața acestei evoluții? Acesta este lucrul care ne face curioși. Șahika își face simțită prezența în cartierul Fatih. Atitudinea și comportamentul Domnului Faiz față de Șahika, vor enerva pe toată lumea. Neriman se va pregăti să iasă la un drum fericit alături de Șinasi. Ea se va pregăti să accepte cererea în căsătorie. Vor veni să-i ceară mâna. Neriman și Șinasi sunt foarte fericiti, însă există multe parsoane care nu se bucură de acest lucru. Sunt persoane care nu acceptă prezența lui Neriman în cartierul Fatih. În timp ce Neriman este pe cale să ia cea mai importantă hotărăre a vieții, ea va fi nevoită să se gândescă foarte mult. Ea va merge încă o dată la ei în aceea noapte și  mințile  tuturor se vor încurca. De astfel nu sunt puține persoanele care văd în Macit o cale de ieșire pentru Neriman.






Distribuie :
 
Textele din articolele acestui blog reprezintă proprietatea intelectuală iar copierea sau reproducerea parțială sau totala a textelor este strict interzisă fara acordul scris al autorului.
Copyright © 2013. Un Destin la Rascruce - All Rights Reserved
Powered by Blogger