Prezentare :

Un destin la rascruce ep 4


In Bataia Inimii Serial Turcesc din 4 septembrie la Kanal D


"Un destin la rascruce ep 4" Serial,Un destin la rascruce ep 4 rezumat online,Un destin la rascruce ep 4 rezumat serial,Un destin la rascruce ep 4 film serial Turcesc la Kanal D.
Vezi si Un destin la rascruce episodul 5 Propunerea lansată de Macit la ușa căruia se va duce, cu scopul recuperării brățării mamei, o va pune într-o situație ingrată pe Neriman. Neriman, care va rămâne nepuntinciosă în fața unei asemenea propuneri, va fi într-o situație fără ieșire. Șahika, care va intra în viețile lor într-un mod misterios, prin personalitatea ei plină de surprise și trecutul ei, va surprinde pe totă lumea și în special pe Gulter. Momentele tesionate vor continua între Neriman și Șinasi, care nu reușesc să se împace în niciun chip. Eforturile lui Ozlem de a se apropia de Șinasi vor constitui o nouă problemă pentru Neriman și Șinasi. Asli, care nu vrea să arate nimic familiei sale, nu va știi ce să facă în fața comportamentului nemilos al lui Kader și Emre. În timp ce la vila familiei Arcaoglu se consumă momente intense, oare Macit va putea să găsească posesoarea inelului cu diamante pe care l-a cumpărat mai demult timp?





Distribuie :
 
Textele din articolele acestui blog reprezintă proprietatea intelectuală iar copierea sau reproducerea parțială sau totala a textelor este strict interzisă fara acordul scris al autorului.
Copyright © 2013. Un Destin la Rascruce - All Rights Reserved
Powered by Blogger