Prezentare :

Un destin la rascruce ep 3


In Bataia Inimii Serial Turcesc din 4 septembrie la Kanal D


Un destin la rascruce ep 3 Serial,Un destin la rascruce ep 3 rezumat online,Un destin la rascruce ep 3 rezumat serial,Un destin la rascruce ep 3 film serial Turcesc la Kanal D.
Vezi si Un destin la rascruce episodul 4. Macit, care va sosi în cartier în calitate de musafir nepoftit, va provoca agitație în cartierul Fatih. Șinasi, care are probleme cu încrederea, va începe să o îndepărteze pe Neriman de el. Neriman, care este surmenată, va fi sufocată de presiunea lui Șinasi. Aceași situație este trăită și între Pelin și Macit. Și Macit, care are niște trăiri amestecate, este vădit deranjat de presiunea pe care o exercită Pelin asupra sa. De fapt acesastă situație îi va impinge unul către celălalt pe Macit și Neriman. În timp ce Kerim Arca se gândește să-l pună pe Macit ca administrator al firmei pe care dorește s-o înființeze, propunerea diferită lansată de Domnul Selim, va schimba echilibrul de forțe. În acest timp, Neriman va intra în panică atunci când își va da seaman că a pierdut brățara atât de importantă pentru ea și familia ei.  În timp ce vrea să rezolve problema fără să atragă atenția nimănui, ideea pe care i-o dă Fahriye, va schimba planurile lui Neriman.




Distribuie :
 
Textele din articolele acestui blog reprezintă proprietatea intelectuală iar copierea sau reproducerea parțială sau totala a textelor este strict interzisă fara acordul scris al autorului.
Copyright © 2013. Un Destin la Rascruce - All Rights Reserved
Powered by Blogger