Prezentare :

Un destin la rascruce ep 2


In Bataia Inimii Serial Turcesc din 4 septembrie la Kanal D


destin la rascruce ep 2 Serial,Un destin la rascruce ep 2 rezumat online,Un destin la rascruce ep 2 rezumat serial,Un destin la rascruce ep 2 film serial Turcesc la Kanal D.
Vezi si Un destin la rascruce episodul 3 . La petrecerea dată de Pelin toată lumea va avea parte de suprize.
Efortul lui Macit de a se apropia de Neriman, a făcut-o pe Neriman să-și aducă aminte de evenimentul nefericit trăit de Asli și de cele petrecute după aceea. Panicată, Neriman se va arunca în apele strâmtorii. După evenimentele petrecute în barcă, Neriman și Macit vor trăi clipe extreme de tensionate. Tristețea provocată de faptul că și-a mințit familia și de asemenea finalul neplăcut al nopții, vor fi motivele escaladării tristeții lui Neriman. Pe lângă cele întâmplate, ea va avea probleme și în relația cu Șinasi. Apropierea lui Șinasi de Ozlem, o colegă de la Conservator, o va răni profund pe Neriman. Atunci când Neriman era pe cale să rezolve problemele dintre familia sa și Șinasi, musafirul neașteptat care va sosi în cartierul Fatih, va agita din nou spiritele, care doar ce se liniștiseră.





Distribuie :
 
Textele din articolele acestui blog reprezintă proprietatea intelectuală iar copierea sau reproducerea parțială sau totala a textelor este strict interzisă fara acordul scris al autorului.
Copyright © 2013. Un Destin la Rascruce - All Rights Reserved
Powered by Blogger