Prezentare :

Un destin la rascruce ep 1


In Bataia Inimii Serial Turcesc din 4 septembrie la Kanal D


Un destin la rascruce ep 1 Serial,Un destin la rascruce ep 1 rezumat online,Un destin la rascruce ep 1 rezumat serial,Un destin la rascruce ep 1 film serial Turcesc la Kanal D.
Vezi si Un destin la rascruce episodul 2 . Şinasi care este cunoscut ca un tânăr educat şi de cuvânt, încă din copilărie, este îndrăgostit de Neriman.  După incidentul  nefericit pe care-l trăieşte Asli, care este sora lui Şinasi, interpretarea din partea familiei a acestui eveniment ca fiind o problemă de onoare care trebuie rezolvată şi dorinţa familiei de a o mărita cu forţa, precum şi transformarea personalităţii lui Şinasi în urma celor petrecute, vor reprezenta pentru Neriman primele indicii pentru ca aceasta să-şi pună mai multe semne de întrebare.

Neriman se va întâlni cu verişoarele sale, Pelin şi  Duygu. Pelin care o i-a peste picior pe Neriman şi modul ei de viaţă, se gândeşte la  planuri de trădare. Pelin care este îndrăgostită într-un mod obsesiv de Macir, un tânăr care odata ce revenise din strănătate, va organiza o petrecere la care o va invita şi pe Neriman.  







Distribuie :
 
Textele din articolele acestui blog reprezintă proprietatea intelectuală iar copierea sau reproducerea parțială sau totala a textelor este strict interzisă fara acordul scris al autorului.
Copyright © 2013. Un Destin la Rascruce - All Rights Reserved
Powered by Blogger