Prezentare :

Un destin la rascruce ep 10


In Bataia Inimii Serial Turcesc din 4 septembrie la Kanal D


"Un destin la rascruce ep 10" Serial,Un destin la rascruce ep 10 rezumat online,Un destin la rascruce ep 10 rezumat serial,Un destin la rascruce ep 10 film serial Turcesc la Kanal D.
Vezi si Un destin la rascruce episodul 11 Macit va renunța să mai aștepte și îi va mărturisi lui Neriman dragostea pe care o nutrește față de ea. O va privi în ochi și-i va spune că o iubește. Neriman va fi foarte surprinsă și ca răspuns adresat lui Macit, îi va spune acestuia că nu crede în iubirea lui. Cu toate că Pelin nu va crede cele auzite și va continua să facă planuri deorece cele aflate au afectat-o profund. Cu toate că Onur se gândește să dețină controlul asupra lui Pelin, fără să-și evidențieze sentimentele față de aceasta, își va da seama, într-un final, că este o parte din planul acesteia (Pelin). Pe de altă parte, fără ca aceștia să știe ceva,  Șinasi va încerca să-și îndrepte relația cu Neriman, însă cei trei vor fi, din nou, față în față. În timp ce Neriman vorbește cu Macit  va sosi și Șinasi care se va așeza la masa acestora, iar Neriman va da foarte mult înapoi. Acum vor fi obligați să-i dea o explicație lui Șinasi. Relația dintre Neriman și Șinasi este pe cale să se zdruncine.






Distribuie :
 
Textele din articolele acestui blog reprezintă proprietatea intelectuală iar copierea sau reproducerea parțială sau totala a textelor este strict interzisă fara acordul scris al autorului.
Copyright © 2013. Un Destin la Rascruce - All Rights Reserved
Powered by Blogger