Prezentare :

Un destin la rascruce ep 11


In Bataia Inimii Serial Turcesc din 4 septembrie la Kanal D


"Un destin la rascruce ep 11" Serial,Un destin la rascruce ep 11 rezumat online,Un destin la rascruce ep 11 rezumat serial,Un destin la rascruce episodul 11 film serial Turcesc la Kanal D .
Vezi si Un destin la rascruce episodul 12  Urmareste Un Destin la Rascruce episodul 11 Din punctul de vedere al lui Șinasi, noaptea în care a fost invitat reprezentase un nou început al relației sale cu Neriman. Dar, faptul că a rămas față în față cu Macit, reprezintă indiciul cum că noaptea nu va decurse așa cum și-ar fi dorit Șinasi. În timp ce Neriman face eforturi să uite aceea noapte petrecută cu Macit, acesta din urmă va încerca, permanent, să-i aducă aminte lui Neriman de persoana sa.  Însî modul în care se vor finaliza eforturile lui Macit, ne fac, într-adevăr, și pe noi curioși. În timp ce pelin își păstreză tăcerea înaintea furtunii, mărturisirea lui Macit pare a fi primul vânt care va dezlânțui furtuna.






Distribuie :
 
Textele din articolele acestui blog reprezintă proprietatea intelectuală iar copierea sau reproducerea parțială sau totala a textelor este strict interzisă fara acordul scris al autorului.
Copyright © 2013. Un Destin la Rascruce - All Rights Reserved
Powered by Blogger