Prezentare :

Un destin la rascruce ep 12


In Bataia Inimii Serial Turcesc din 4 septembrie la Kanal D


"Un destin la rascruce ep 12" Serial,Un destin la rascruce ep 12 rezumat online,Un destin la rascruce ep 12 rezumat serial,Un destin la rascruce ep 12 film serial Turcesc la Kanal D.
Vezi si Un destin la rascruce episodul 13 Neriman se va întâlni la atelier cu Macit și se va înfuria foarte tare. Cele aflate de ea îi vor provoca o decepție. Pe de altă parte Pelin continua să uneltească împotriva lui Neriman, însă de această data va pune în aplicare un joc care va provoca un coșmar atât pentru ea cât și pentru toată lumea.  Șahika, începuse să muncească la firma lui Macid. Cei doi vor dori să ascundă acest lucru, în special domnului Faiz. Problemele pe care le are Asli parcă nu se mai sfârșesc, iar Macit este martor al acestor probleme. Să vedem cum va reacționa în această situație? Neriman are problem din cauza lui Șahika.Neriman este enervată din cauza cuvintelor înțepătoare ale lui Șahika. Neriman are de-a face pe de-o parte cu Șahika și pe de altă parte cu Macit.





Distribuie :
 
Textele din articolele acestui blog reprezintă proprietatea intelectuală iar copierea sau reproducerea parțială sau totala a textelor este strict interzisă fara acordul scris al autorului.
Copyright © 2013. Un Destin la Rascruce - All Rights Reserved
Powered by Blogger