Prezentare :

Un destin la rascruce ep 49


In Bataia Inimii Serial Turcesc din 4 septembrie la Kanal D




"Un destin la rascruce ep 49" Serial,Un destin la rascruce ep 49 rezumat online,Un destin la rascruce ep 49 rezumat serial,Un destin la rascruce ep 49 film serial Turcesc la Kanal D.
Vezi si Un destin la rascruce episodul 50 În acest episod, Macit va afla că mama sa îi ascunde câteva aspect legate de moartea lui Kerim. Macit care este foarte supărat pe Inci, este hotărătă să afe adevărul.  În timp ce Macit merge pe urmele secretelor, Nadir îi va face o propunere neașteptată lui Inci. Pentru a nu-l pierde pe Macit, oare Inci va acccepta această propunere? Pe de altă parte, Neriman  va face un plan pentru a-l binedispune pe Macit, care trece printr-o perioadă grea din cauza morții lui Kerim și a datoriilor mari lăsate de acesta. De această dată Neriman va fi cea care îi va face o surpriză persoanei iubite. În urma acestei mari surprise, Macit se va hotărâ să amâne fericirea amândoura. Oare Faiz, care își va ține promisiunea, va fi de acord cu căsătoria lui Neriman și a lui Macit?





Distribuie :
 
Textele din articolele acestui blog reprezintă proprietatea intelectuală iar copierea sau reproducerea parțială sau totala a textelor este strict interzisă fara acordul scris al autorului.
Copyright © 2013. Un Destin la Rascruce - All Rights Reserved
Powered by Blogger