Prezentare :

Un destin la rascruce ep 50


In Bataia Inimii Serial Turcesc din 4 septembrie la Kanal D




"Un destin la rascruce ep 50" Serial,Un destin la rascruce ep 50 rezumat online,Un destin la rascruce ep 50 rezumat serial,Un destin la rascruce ep 50 film serial Turcesc la Kanal D.
Vezi si Un destin la rascruce ultimul episod . În iubirea lui Neriman și a lui Macit, pentru care cei doi au luptat foarte mult, vor avea loc evoluții positive. În schimb, Pelin aflase de la Șahika că Nadir este tatăl său natural. Atunci când Pelin va afla că Neriman și Inci au ascuns acest lucru, ea va intra în posesia unui atu foarte important împotriva lui Neriman. Pelin, prin prezentarea situației lui Macit, va face planul de a scăpa pentru totdeauna de Neriman.  Dar ea va alege să aștepte pentru acest lucru, cel mai fericit moment al acestora. În schimb, Neriman și macit care nu știu despre planurile viclene ale lui Pelin, își fac planuri de viitor în ceea ce privește fericirea și se pregătesc de nuntă. Oare cine va fi fericit în ziua nunții Neriman și Macit, pe de-o parte, sau Pelin?






Distribuie :
 
Textele din articolele acestui blog reprezintă proprietatea intelectuală iar copierea sau reproducerea parțială sau totala a textelor este strict interzisă fara acordul scris al autorului.
Copyright © 2013. Un Destin la Rascruce - All Rights Reserved
Powered by Blogger