Prezentare :

Un destin la rascruce ep 48


In Bataia Inimii Serial Turcesc din 4 septembrie la Kanal D





"Un destin la rascruce ep 48" Serial,Un destin la rascruce ep 48 rezumat online,Un destin la rascruce ep 48 rezumat serial,Un destin la rascruce ep 48 film serial Turcesc la Kanal D.
Vezi si Un destin la rascruce episodul 49 Macit reușise să-l convingă pe Domnul Faiz să participle la cununie. După mulți ani, Nadir este față în față cu Kerim și Inci. Macit, care este curios de reacția pe care o va avea Kerim, după cele auzite, va fi mișcat de vestea pe care ova primi.  În timp ce Neriman va fi hotărâtă să-i povestească tot adevărul lui Macit, lucrurile se vor complica, din nou. Bora va fi curios cu privire la motivul obsesiei lui Macit față de toată familia sa și într-un final se va confrunata cu Nadir. Cu toate că Neriman și Inci vor încerca să-l oprească pe Macit, acesta este conștient de minciunile cae circulă și se hotărește să spună tot adevărul.





Distribuie :
 
Textele din articolele acestui blog reprezintă proprietatea intelectuală iar copierea sau reproducerea parțială sau totala a textelor este strict interzisă fara acordul scris al autorului.
Copyright © 2013. Un Destin la Rascruce - All Rights Reserved
Powered by Blogger