Prezentare :

Un destin la rascruce ep 47


In Bataia Inimii Serial Turcesc din 4 septembrie la Kanal D




"Un destin la rascruce ep 47" Serial,Un destin la rascruce ep 47 rezumat online,Un destin la rascruce ep 47 rezumat serial,Un destin la rascruce ep 47 film serial Turcesc la Kanal D.
Vezi si Un destin la rascruce episodul 48 Macit va programa ziua cununiei. În timp ce Neriman nu poate să-l privescă în ochi pe bărbatul iubit datorită sentimentului de vinovăție, Macit a început munca de lămurire a Domnului Faiz în ceea ce privește această căsnicie. Pelin va trece la acțiune după ce va afla de la Șahika informația cu privire la acestă căsnicie. Pelin, Ccare merge să vorbească cu Inci, pe care o crede de partea ei, atunci câdn le va vedea pe Neriman și Inci împreună, va accepta pentru prima data că se apropie de o înfrângere. În timp ce Mahmut încearcă să o facă părtașă la un joc de-al ei pe Șahisa, aceasta, cu toate că este obligată să se supună dorinței lui Mamut, nu poate accepta acest joc. Macit este hotărât să o facă fericită pe Neriman. Macit, care reușește de fiecare data să o surprindă pe Neriman, va demonstra, încă o data, ceea ce poate face pentru dragostea lui.






Distribuie :
 
Textele din articolele acestui blog reprezintă proprietatea intelectuală iar copierea sau reproducerea parțială sau totala a textelor este strict interzisă fara acordul scris al autorului.
Copyright © 2013. Un Destin la Rascruce - All Rights Reserved
Powered by Blogger