Prezentare :

Un destin la rascruce ep 46


In Bataia Inimii Serial Turcesc din 4 septembrie la Kanal D




"Un destin la rascruce ep 46" Serial,Un destin la rascruce ep 46 rezumat online,Un destin la rascruce ep 46 rezumat serial,Un destin la rascruce ep 46 film serial Turcesc la Kanal D.
Vezi si Un destin la rascruce episodul 47.Cu cât tatăl săi îi va întoarce spatele, Neriman va fi și mai mâhnită. Neriman va avea de înfruntat zile foarte grele pentru că,datorită promisiuni făcute lui Inci, a fost nevoită să-i ascundă lui Macit adevărul cu privire la Nadir.  Macit care se va întrista din cauza stării posomorâte a lui Neriman și ajutat de faptul căa reușit să-și facă ordine în viață, se va hotărâ să-i facă o mare surpriză lui Neriman. Șahika, care între timp se va împăcat cu Selim și-și va face ordine în viață, va avea de-a face cu trecutul. Însă Kerim care o va suspecta datorită comportamentului ciudat, nu știe nimic despre planul acesteia. Sau secretul păstrat de treizeci de ani va fi aflat?





Distribuie :
 
Textele din articolele acestui blog reprezintă proprietatea intelectuală iar copierea sau reproducerea parțială sau totala a textelor este strict interzisă fara acordul scris al autorului.
Copyright © 2013. Un Destin la Rascruce - All Rights Reserved
Powered by Blogger