Prezentare :

Un destin la rascruce ep 45


In Bataia Inimii Serial Turcesc din 4 septembrie la Kanal D




"Un destin la rascruce ep 45" Serial,Un destin la rascruce ep 45 rezumat online,Un destin la rascruce ep 45 rezumat serial,Un destin la rascruce ep 45 film serial Turcesc la Kanal D.
Vezi si Un destin la rascruce episodul 46.Neriman auzise convorbirea dintre Inci și Nadir. Ea vrea să povestească ceea ce a auzit lui Macit și se va confrunta cu Inci.  Dar cum poate să-I povestească așa ceva lui Macit? Pe de altă parte Pelin, nu este conștientă de faptul că cursele întinse de ea vor fi în detrimentul ei. Inci și Kerim, fără să știe unul de celălalt, îcearcă să scape de umbral ui Nadir. Macit va începe să se acomodeze cu noua lui viață. Atât dorința de a întâlni pe Neriman cât și dorința de a-și demostra capacitatea, îl vor determina să muncească. După ce Macit va fi martor al unei întâmplări nefericite, Șinasi și Macit se vor confrunta, din nou.





Distribuie :
 
Textele din articolele acestui blog reprezintă proprietatea intelectuală iar copierea sau reproducerea parțială sau totala a textelor este strict interzisă fara acordul scris al autorului.
Copyright © 2013. Un Destin la Rascruce - All Rights Reserved
Powered by Blogger