Prezentare :

Un destin la rascruce ep 33


In Bataia Inimii Serial Turcesc din 4 septembrie la Kanal D




"Un destin la rascruce ep 33" Serial,Un destin la rascruce ep 33 rezumat online,Un destin la rascruce ep 33 rezumat serial,Un destin la rascruce ep 33 film serial Turcesc la Kanal D.
Vezi si Un destin la rascruce episodul 34 Domnul Faiz care îi va vedea din nou împreună pe Neriman și Macit, de această data nu va putea să-și stăpânescă furia. El este hotărât să-I ceară socoteală lui Macit pentru cele trăite de Neriman. Pelin care va vedea pregătirile făcute de Neriman, cu toate că va trăi o mare decepție, se va liniști după ce va auzi cele spuse de Șahika. În timp ce după toate aceste evenimete, Macit va continua să păstreze tăcerea, de fapt el vizează un mare plan. În timp ce Șinasi se va liniști în urma sărbătoririi victoriei în fața lui Macit, oare care va reacția lui macit care este hotărât să-și protejeze iubirea?






Distribuie :
 
Textele din articolele acestui blog reprezintă proprietatea intelectuală iar copierea sau reproducerea parțială sau totala a textelor este strict interzisă fara acordul scris al autorului.
Copyright © 2013. Un Destin la Rascruce - All Rights Reserved
Powered by Blogger