Prezentare :

Un destin la rascruce ep 34


In Bataia Inimii Serial Turcesc din 4 septembrie la Kanal D




"Un destin la rascruce ep 34" Serial,Un destin la rascruce ep 34 rezumat online,Un destin la rascruce ep 34 rezumat serial,Un destin la rascruce ep 34 film serial Turcesc la Kanal D.
Vezi si Un destin la rascruce episodul 35 În timp ce hotărârea lui Macit va provoca un cutremur în cartierul Harbiye, Pelin se va ruina atunci când va auzi cele spuse de Macit. Macit intenționează să se supună consecințelor hotărârii pe care a luat-o. Neriman, în loc să lupte pentru iubire, cu toate că la prima vedere va da impresia că va alege, de această dată, să se predea, va înțelege că are de depășit niște obstacole. În timp ce Șinasi este hotărât să lase trecutul în urmă și să facă primul pas pentru a o recuceri pe Neriman, Ruya va fi dărâmată de răspunsul negativ de la Șinasi. Doamna Feyza nu va mai putea să-și stăpânescă furia  față de Neriman pe care o acumulase în interior.




Distribuie :
 
Textele din articolele acestui blog reprezintă proprietatea intelectuală iar copierea sau reproducerea parțială sau totala a textelor este strict interzisă fara acordul scris al autorului.
Copyright © 2013. Un Destin la Rascruce - All Rights Reserved
Powered by Blogger