Prezentare :

Un destin la rascruce ep 32


In Bataia Inimii Serial Turcesc din 4 septembrie la Kanal D


"Un destin la rascruce ep 32" Serial,Un destin la rascruce ep 32 rezumat online,Un destin la rascruce ep 32 rezumat serial,Un destin la rascruce ep 32 film serial Turcesc la Kanal D.
Vezi si Un destin la rascruce episodul 33 Macit care îi va vedea împreună pe Neriman și Șinasi, va face o criză de gelozie. Ruya este persoana care împărtășește aceleași sentimente ca cele ale lui Macit. Ruya va începe să fie deranjată foarte mult de faptul că colegul său este bulversat și va trece la acțiune pentru opri această stare.  Nezahat și Asım se vro hotără să oficializeze promisiunea pe care și-au făcut-o unul altuia. Atunci când Duygu va afla despre adevăratele planurile ale lui Pelin, va observa că că îl va deranja pe Ozgur. În timp de Sahika încearcă să valorifice starea de tristețe a lui Duygu, pe Neriman o vor aștepta niște surprise…






Distribuie :
 
Textele din articolele acestui blog reprezintă proprietatea intelectuală iar copierea sau reproducerea parțială sau totala a textelor este strict interzisă fara acordul scris al autorului.
Copyright © 2013. Un Destin la Rascruce - All Rights Reserved
Powered by Blogger