Prezentare :

Un destin la rascruce ep 31


In Bataia Inimii Serial Turcesc din 4 septembrie la Kanal D


"Un destin la rascruce ep 31" Serial,Un destin la rascruce ep 31 rezumat online,Un destin la rascruce ep 31 rezumat serial,Un destin la rascruce ep 31 film serial Turcesc la Kanal D.
Vezi si Un destin la rascruce episodul 32 În timp ce Macit, care va avea curajul să se întâlnească cu Domnul Faiz, nu va primi replica așteptată, Neriman așteaptă, plină de griji, finalul convorbirii dintre tatăl său și Macit. În timp ce atitudinea lui Emre îl enervează pe Șinasi, sarcina de a-l liniști pe acesta va cădea, de acestă data, în sarcina lui Ruya. Atunci când Neriman va afla că taătl său vrea s-o mărite, panicată, se va duce de grabă la doamna Gulter. Macit este nevoit să ia o hotărăre cu privire la cele întâmplate. Cu toate că Pelin este druncinată de hotărărea lui Macit, se pare că nu renunță la obiectivul său. Șahika o va ajuta, din nou, pe Pelin.







Distribuie :
 
Textele din articolele acestui blog reprezintă proprietatea intelectuală iar copierea sau reproducerea parțială sau totala a textelor este strict interzisă fara acordul scris al autorului.
Copyright © 2013. Un Destin la Rascruce - All Rights Reserved
Powered by Blogger