Prezentare :

Un destin la rascruce ep 30


In Bataia Inimii Serial Turcesc din 4 septembrie la Kanal D


"Un destin la rascruce ep 30" Serial,Un destin la rascruce ep 30 rezumat online,Un destin la rascruce ep 30 rezumat serial,Un destin la rascruce ep 30 film serial Turcesc la Kanal D.
Vezi si Un destin la rascruce episodul 31 Hotărărea Domnului Faiz va începe să o îngrijoreze pe Gulter. Neriman nu știe nimi despre cele petrecute. În timp ce încearcă să sublime sentimentele față de Macit, ea trece prin niște momente foarte grele. Pelin, care cu răbdare și calm vrea să cucerească inima lui Macit, încearcă să fie tot timpul lângă acesta. Doamna Gulter, va fi nevoită să se confrunte cu trecutul său pe care vroia să-l uite. De această dată este rândul lui Șahika să ceară socoteală. În timp ce Zehra este foarte fericită petru că Ruya și Șinasi sunt împreună, s-ar păre că Nezahat ar fi de acord să-i mai dea o șansă lui Asim.






Distribuie :
 
Textele din articolele acestui blog reprezintă proprietatea intelectuală iar copierea sau reproducerea parțială sau totala a textelor este strict interzisă fara acordul scris al autorului.
Copyright © 2013. Un Destin la Rascruce - All Rights Reserved
Powered by Blogger