Prezentare :

Un destin la rascruce ep 29


In Bataia Inimii Serial Turcesc din 4 septembrie la Kanal D


"Un destin la rascruce ep 29" Serial,Un destin la rascruce ep 29 rezumat online,Un destin la rascruce ep 29 rezumat serial,Un destin la rascruce ep 29 film serial Turcesc la Kanal D.
Vezi si Un destin la rascruce episodul 30 Macit încearcă din răsputeri să aducă toate lucrurile la vechea lor formă. El nu oa va uita nicio clipă pe Neriman. El o vede peste tot unde se uită.  Nici Neriman nu poate să-l uite pe Macit și de aceea suferă foarte mult. Însă ori de câte ori îl caută, cu toate că sufletul ei plânge, ea își va spune că nu va mai fi posibil să fie împreună  cu el.  Prezența lui Neriman lângă Șinasi o va derahja foarte tare pe Ruya. Cuhan este indispus pentru că a facilitate întâlnirea lui Macit cu Neriman. Șahika nu se va gândi să se întoarcă acasă, iar mama sa este foarte supărată din acest motiv.  Domnul Faiz numai are încredere în Neriman și va fi bulverdat și de cuvintele lui Șahika. El va metita mult la acest lucru și va lua o hătărăre care nu va fi pe placul lui Neriman. El se va decide să o mărite pe Neriman, viitorul ginere fiind ales tot el.






Distribuie :
 
Textele din articolele acestui blog reprezintă proprietatea intelectuală iar copierea sau reproducerea parțială sau totala a textelor este strict interzisă fara acordul scris al autorului.
Copyright © 2013. Un Destin la Rascruce - All Rights Reserved
Powered by Blogger