Prezentare :

Un destin la rascruce ep 28


In Bataia Inimii Serial Turcesc din 4 septembrie la Kanal D


"Un destin la rascruce ep 28" Serial,Un destin la rascruce ep 28 rezumat online,Un destin la rascruce ep 28 rezumat serial,Un destin la rascruce ep 28 film serial Turcesc la Kanal D.
Vezi si Un destin la rascruce episodul 29 Macit care s-a logodit cu Pelin, si se va îndepărta de Neriman. Întâlnirea domnului Faiz cu Macit îi afectase pe amândoi.  De aceea este supărat pe fata sa, Neriman.  Pentru Neriman situația se va îngreuna de-a binelea. Neriman va trăi tristețea datorată pe de-o parte tensiunea dintre ea și tatăl săi și pe de altă parte despărțierea de Macit. De altfel îi este rușine de situaia în care a fost adu tatăl său. Pe de altă parte Macit caută să găsească un moment prielnic pentru a se justifica în fața lui Neriman.Macit vrea să se întâlnească cu Neriman și să-I spună adevărul. Pentru acest lucru îi va cere ajutorul lui Cihan. Iar Cihan, pentru a-și plăti datoria fașă de Macit, va failita această întâlnire. Oare Neriman îl va asculta de această data pe Macit și va avea încredere în sinceritatea lui? Însă Pelin a pus un detectiv pe urmele lui Macit. De aceea ea va afla lucruri carenu îi vor fi deloc pe plac.






Distribuie :
 
Textele din articolele acestui blog reprezintă proprietatea intelectuală iar copierea sau reproducerea parțială sau totala a textelor este strict interzisă fara acordul scris al autorului.
Copyright © 2013. Un Destin la Rascruce - All Rights Reserved
Powered by Blogger