Prezentare :

Un destin la rascruce ep 27


In Bataia Inimii Serial Turcesc din 4 septembrie la Kanal D


"Un destin la rascruce ep 27" Serial,Un destin la rascruce ep 27 rezumat online,Un destin la rascruce ep 27 rezumat serial,Un destin la rascruce ep 27 film serial Turcesc la Kanal D.
Vezi si Un destin la rascruce episodul 28 Hotărărea lui Macit de a se căsători cu Pelin o dărămase pe Neriman. Peste această decepție, comportamentul indiderent al tatălui său Domnul Faiz, care se comportă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, o vor face să sufere și mai mult. Pe de-o parte Șahika o va necăji pe Neriman, spunându-I că Macit a părăsit-o pentru bani.În schimb Macit va încerca să-i explice adevărul lui Neriman, dar pe de altă partea Pelin se bucură de victoria obținută. Șahika face pe asistenta lui Pelin și este mulțumită de situația actuală. Însă Neriman vrea ca Șahika să plece de firmă, însă Șahika nu are de gând să facă acest lucru. Macit s-a logodit, însă este foarte trist, deoarece nu poate s-o uite pe Neriman. Această situație va întări legătura cu tatăl său. Șinasi este confuz datorită reîntoarcerii lui Neriman. Relația sa cu Ruya va avea de suferit, datorită grijilor pentru școala pe care au deschis-o împreună și pentru visele lor.






Distribuie :
 
Textele din articolele acestui blog reprezintă proprietatea intelectuală iar copierea sau reproducerea parțială sau totala a textelor este strict interzisă fara acordul scris al autorului.
Copyright © 2013. Un Destin la Rascruce - All Rights Reserved
Powered by Blogger