Prezentare :

Un destin la rascruce ep 26


In Bataia Inimii Serial Turcesc din 4 septembrie la Kanal D


"Un destin la rascruce ep 26" Serial,Un destin la rascruce ep 26 rezumat online,Un destin la rascruce ep 26 rezumat serial,Un destin la rascruce ep 26 film serial Turcesc la Kanal D
Vezi si Un destin la rascruce episodul 27 Macit, care îi promisese mamei sale să se va căsători cu Pelin, este într-un fel încolțit. Pe de-o parte se află Neriman, persoana iubită, pe altă parte Pelin. Dar datorită promisiunii făcute va trebui să se însoare cu Pelin. Dar nu știe cum să-i spună acest lucru lui Neriman. În schimb Neriman nu știe nimic despre noile evoluții și va încerca în primul rând să-i demoastreze tatălui său iubirea față de Macit.Însă Neriman va avea o misiune dificilă pentru a-și convinge tatăl.  Gulter va fi cea care îl va liniști pe Domnul Faiz, care este îngrijorat pentru fata sa. Macit va căuta o cale de a o întâlni pe Neriman pentru a-i spune totul. El se va întâlni cu Neriman dar nu va putea să-i spună nimic. Pelin va începe pregătirile pentru logodnă și o va trimite pe Sahika să-i transmită lui Neriman acest lucru. Pelin își va atinge obiectivul. Neriman va afla situația și îi va cere explicații lui Macit. În schimb Șinasi va împărți broșurile de promovare ale școlii de muzică pe care a deschis-o în cartier, iar toată lumea îl va felicita.






Distribuie :
 
Textele din articolele acestui blog reprezintă proprietatea intelectuală iar copierea sau reproducerea parțială sau totala a textelor este strict interzisă fara acordul scris al autorului.
Copyright © 2013. Un Destin la Rascruce - All Rights Reserved
Powered by Blogger