Prezentare :

Un destin la rascruce ep 25


In Bataia Inimii Serial Turcesc din 4 septembrie la Kanal D


"Un destin la rascruce ep 25" Serial,Un destin la rascruce ep 25 rezumat online,Un destin la rascruce ep 25 rezumat serial,Un destin la rascruce ep 25 film serial Turcesc la Kanal D
Vezi si Un destin la rascruce episodul 26 Iubirea dintre Macit și Neriman va avea de trecut un examen foarte greu. Pe de-o parte împotrivirea tatălui lui Neriman cu privire la această iubire o vor aduce pe Neriman într-o situație fără ieșire și nu-i va  oeferi o cale de ieșire, fiind nevoită să se lupte pentru iubirea ei. La fel și pentru Macit lucrurile se schimbă, datorită infarctului suferit de tatăl său. Infarctul suferi de tatăl său, care este în pragul falimetului, va îngreuan și mai mult situația. Mama lui Macit va discuta cu acesta, spunându-i că situația lor depinde hotărărea pe care Macit o va lua. Ori va alege persoana iubiră ori se va căsători cu Pelin și-și va amâna fericirea, pentru a-și salva astfel familia.  Pentru Pelin sosise  momentul răzbunării. În urma unei munci asidue, Pelin, care este persoana care câștigase, obținuse ceea ce-și propusese. În schimb Neriman se va întâlni cu Macit ți va spune că numai  vrea să trăiască fără el. Însă Macit a luat hotărărea diferită complet care îl interesează foarte mult atât pe el cât și pe familia lui, aceea că se va căsători cu Pelin. Oare cum va putea să-i spună acest lucru lui Neriman?






Distribuie :
 
Textele din articolele acestui blog reprezintă proprietatea intelectuală iar copierea sau reproducerea parțială sau totala a textelor este strict interzisă fara acordul scris al autorului.
Copyright © 2013. Un Destin la Rascruce - All Rights Reserved
Powered by Blogger