Prezentare :

Un destin la rascruce ep 16


In Bataia Inimii Serial Turcesc din 4 septembrie la Kanal D


Un destin la rascruce ep 16!,Un destin la rascruce ep 16 rezumat online,Un destin la rascruce ep 16 rezumat serial,Un destin la rascruce episodul 16 Kanal D.
Vezi si Un destin la rascruce episodul 17 Magit și Șinasi se vor confrunta. Șinasi îl va lovi cu pumnul pe Macit. Neriman va fi martora celor petrecute.  Ea se va supăra foarte tare pe Șinasi și îl va acuza pe acesta că rezolvă toate problem prin folosirea forței. Macit va plăti scump iubirea pe care o nutrește față de Neriman. Tatăl său care aflase situația, îl va înfrunta. Acesta îi va spune că îi va retrage numele de familie dacă se gândește la un viitor alături de Neriman. Șinasi va fi muștruluit atât de sora sa cât și mama sa, care îi vor spune ca în în loc să fugă după Neriman, ar fi mai  bine să se ocupe de familie. În timpul acestei discuții acestea o va vedea pe Neriman, cu care vor avea discuție în urma căreia vor ajunge în situația de nu-și mai vorbi. Neriman va evita să-l facă să sufere pe șinasi pânî când îl va vedea pe acesta în compania altei fete. După cele auzite de la tatăl său, Macit se va duce repede la Neriman și îi va face acestei o propunere. Acum suntem curioși ce răspuns i-a dat Neriman?





Distribuie :
 
Textele din articolele acestui blog reprezintă proprietatea intelectuală iar copierea sau reproducerea parțială sau totala a textelor este strict interzisă fara acordul scris al autorului.
Copyright © 2013. Un Destin la Rascruce - All Rights Reserved
Powered by Blogger