Prezentare :

Un destin la rascruce ep 17


In Bataia Inimii Serial Turcesc din 4 septembrie la Kanal D


Un destin la rascruce ep 17,Un destin la rascruce ep 17 rezumat online,Un destin la rascruce ep 17 rezumat serial,Un destin la rascruce episodul 17 Kanal D.
Vezi si Un destin la rascruce episodul 18 În ciuda tuturor opreliștilor, Macit va apăra iubirea care o simte față de Neriman deorece o iubește foarte mult. Tatăl lui Macit este estrem de furios, deoarece nu accept, în niciul fel, relația lui Neriman și Macit. În prima fază îl va atenționa pe Macit, însă acesta nu îl va lua în seamă. Apoi își va avertiza soția, pe care o roagă să-l avertizeze pe Macit. Mama lui Macit își va avertiza atât fiul cât și pe Neriman. Acum lui Neriman îi place de Macit, însă cuvintele spuse de Șinasi o frământă. Macit o va întreba pe Neriman în legătură cu ceea ce poate să facă pentru iubirea lor, adică: “dacă familia lui nu va accepta relația lor, ei ce vor face?”, la care Neriman va rămăne tăcută și Macit se va înfuria enorm. Domnul Selim îi va face o vizită lui Neriman. Oare care va fi reacția lui Neriman, atunci când  va afla scopul acestei vizite? Lipsa lui Neriman îl va inspira pe Șinasi. Însă el suferă dar nu poate să-și inhibe găndurile. Nu o poate uitape Neriman.





Distribuie :
 
Textele din articolele acestui blog reprezintă proprietatea intelectuală iar copierea sau reproducerea parțială sau totala a textelor este strict interzisă fara acordul scris al autorului.
Copyright © 2013. Un Destin la Rascruce - All Rights Reserved
Powered by Blogger