Prezentare :

Un destin la rascruce ep 15


In Bataia Inimii Serial Turcesc din 4 septembrie la Kanal D


Un destin la rascruce ep 15,Un destin la rascruce ep 15 rezumat online,Un destin la rascruce ep 15 rezumat serial,Un destin la rascruce episodul 15 Kanal D.
Vezi si Un destin la rascruce episodul 16 Șinasi va merge la firma Arcaoglu, dat acolo o va întâlni pe Neriman și va rămâne foarte surprins. În schimb Pelin va dori să valorifice, imediat, această ocazie. O data cu trecerea timpului Macit va face tot posibilul ca să o convingă pe Neriman cu privire la iubirea pe care o nutrește față de ea. Neriman nu va răspunde așa cum o fucse întrecut și va acționa mult mai calm. În schimb Asli va dori să revină la viața sa din trecut. Emre le va face probleme acestora pe când se aflau la cumpărături și le va urmări până acasă. Acestea vor depune foarte mult efort pentru a nu-l primi în casă. Macit va căuta soluții pentru a pune mâna pe Neriman. Singura lui soluție este trecutul lui Neriman. El se va hotărâ să se răfuiască cu trecutul acesteia. De asemenea, în acest episod Neriman și Macit sunt foarte apropiați. Neriman îi va face o schiță a lui Macit. Această situație va facilita găsirea unei soluții la problemele dintre cei doi.





Distribuie :
 
Textele din articolele acestui blog reprezintă proprietatea intelectuală iar copierea sau reproducerea parțială sau totala a textelor este strict interzisă fara acordul scris al autorului.
Copyright © 2013. Un Destin la Rascruce - All Rights Reserved
Powered by Blogger