Prezentare :

Un destin la rascruce ep 14


In Bataia Inimii Serial Turcesc din 4 septembrie la Kanal D


Un destin la rascruce ep 14 Serial,Un destin la rascruce ep 14 rezumat online,Un destin la rascruce ep 14 rezumat serial,Un destin la rascruce episodul 14 Kanal D.
 Vezi si Un destin la rascruce episodul 15 Macit și Neriman au început să se apropie unul față de celalalt. În ciuda tuturor obiecțiilor lui Neriman, Macit nu poate renunța, în niciun fel, la ea. Probail că într-un funal își va atinge obiectivul. Inci, care va fi martora apropierii dintre cei doi, se va înfuria foarte tare deorece și ea este interesată de Macit. Atunci când Pelin este pe cale să-și facă cunoscută capcana, desigur, atunci când este pe cale să-și facă complet cunoscută capcana grație lui Șahika, aceasta a reușit să  transforme situația de a favoarea sa. Mărturisirea făcută de Macit lui Neriman a mișcat-o foarte mult. Neriman a rămas nedumerită. Sunt curioși cum va răspunde Neriman la sentimentele acestuia?  Pelin se va întrista foarte foarte mult în fața acestor sentimente. Desigur ea este pe urmele altor planuri noi. Șinasi, nu știe nimic despre cele întâmplate și caută să se împace cu Neriman. Pe de altă parte Onur nu vap utea să-și ascundă sentimentele față de Pelin și fără să vrea va fi parte din planurile acesteia.






Distribuie :
 
Textele din articolele acestui blog reprezintă proprietatea intelectuală iar copierea sau reproducerea parțială sau totala a textelor este strict interzisă fara acordul scris al autorului.
Copyright © 2013. Un Destin la Rascruce - All Rights Reserved
Powered by Blogger