Prezentare :

Un destin la rascruce ep 23


In Bataia Inimii Serial Turcesc din 4 septembrie la Kanal D


Un destin la rascruce ep 23,Un destin la rascruce ep 23 rezumat online,Un destin la rascruce ep 23 rezumat serial,Un destin la rascruce episodul 23 Kanal D.
Vezi si Un destin la rascruce episodul 24 Macit și Neriman vor sărbători pentru prima data ziua îndrăgostiților. Macit îi va cumpăra lui Neriman un cadou foarte semnificativ, adică un colier al nemuririi. Neriman, care vrea ca iubirea lor să fie nemuritoare, îi va promite că va purta tot timpul acest colier. În ciuda faptului că sunt diferiți, ei își vor trăi povestea de iubire. Și Șinasi își va da seama de punctele comune pe care le are cu Ruya și se va lăsa în voia destinului. Șahika va avea de-a face cu reacția familiei sale, după seara petrecută în oraș în compania lui Cihan. Ea nu va lua în seamă cele auzite, în special cele spuse de mama sa, și va pleca de acasă. Mama sa Gulter va alerga după ea și oa va ruga să nu plece. Asli este chinuită, în adevăratul sens al cuvântului, de către soacră sa, care va profita de ocazie și își va chinii nora. Ei au început deja să regrete reîntoarcerea lui Asli și o folosesc pe aceasta pe post de servitoare.






Distribuie :
 
Textele din articolele acestui blog reprezintă proprietatea intelectuală iar copierea sau reproducerea parțială sau totala a textelor este strict interzisă fara acordul scris al autorului.
Copyright © 2013. Un Destin la Rascruce - All Rights Reserved
Powered by Blogger