Prezentare :

Un destin la rascruce ep 22


In Bataia Inimii Serial Turcesc din 4 septembrie la Kanal D


Un destin la rascruce ep 22,Un destin la rascruce ep 22 rezumat online,Un destin la rascruce ep 22 rezumat serial,Un destin la rascruce episodul 22 Kanal D.
Vezi si Un destin la rascruce episodul 23 Neriman oscilează între iubirea și mândria sa și are de dat o lupt ăfoarte importantă. Neriman care își va da seama că se află într-un loc foarte diferit în lumea lui Macit, va trebui să dea un examen greu deoarece se vor petrece lucrui care vor scoate în evidență faptil că sunt diferiți. Aceste lucrui vor teste iubirea dintre cei doi. Neriman nu va renunța, în niciun fel, la Macit. Ea este îndrăgostită  și crede în iubirea ei. La fel, Macit nu va renunța la Neriman. În schimb părerea lui Șahika cu privire la încrederea în oameni o va puen gânduri pe Neriman, dar nu vor reuși săajungă la o concluzie. Însă Șahika care face planuri ca să răzbune faptele din trecut, nu  va omite să-i multumescă lui Cihan, bineînțeles în stilu-i caracteristic. Pentru Asli vor începe, din nou, zile grele pe care ar f dorit să le uite. Șinasi încă se gândește la Neriman, dar face planuri pentru un nou început al unei relații cu Ruya.






Distribuie :
 
Textele din articolele acestui blog reprezintă proprietatea intelectuală iar copierea sau reproducerea parțială sau totala a textelor este strict interzisă fara acordul scris al autorului.
Copyright © 2013. Un Destin la Rascruce - All Rights Reserved
Powered by Blogger