Prezentare :

Un destin la rascruce ep 20


In Bataia Inimii Serial Turcesc din 4 septembrie la Kanal D


Un destin la rascruce ep 20,Un destin la rascruce ep 20 rezumat online,Un destin la rascruce ep 20 rezumat serial,Un destin la rascruce episodul 20 Kanal D.
 Vezi si Un destin la rascruce episodul 21 Neriman va încerca să-i ceară socoteală lui Macit cu privire la trecutul său. Însă răspunsul primit de la Macit nu va fi deloc pe placul acesteia. Macit îi va spune că acolo unde nu există încredere nu poate exista și iubire. Înurma celor auzite, Neriman va rămâne blocată și se pare că de această data are o misiune dificilă. În schim Șinasi începuse să aduce roadele reușitelor sale.  El este conștient de valaorea compoziițiilor sale. MulțI artiști vor să cumpere compozițiile sale. Imediat el va semna un contract și va intra în posesia unei sume mari de bani. Pelin crede că motivul tuturor problemelor sale este Neriman și va dori să se răzbune pe aceasta. Însă Neriman va căuta un moment prielnic pentru a vorbi cu Macit și va merge la Macit, atunci când acesta se afla la dejun de afaceri și-I va spune acestuia că trebuie să vorbească urgent. Pelin se va înfuria din nou. Macit și Neriman vor ieși din acel local și ova lăsa acolo Pelin. În schimb Neriman este hotărătă să-și demonstreze dragostea.








Distribuie :
 
Textele din articolele acestui blog reprezintă proprietatea intelectuală iar copierea sau reproducerea parțială sau totala a textelor este strict interzisă fara acordul scris al autorului.
Copyright © 2013. Un Destin la Rascruce - All Rights Reserved
Powered by Blogger