Prezentare :

Un destin la rascruce ep 19


In Bataia Inimii Serial Turcesc din 4 septembrie la Kanal D


Un destin la rascruce ep 19,Un destin la rascruce ep 19 rezumat online,Un destin la rascruce ep 19 rezumat serial,Un destin la rascruce episodul 19 Kanal D.
Vezi si Un destin la rascruce episodul 20 Cartierul Fatih primește vizita unui musafir. Pelin va veni să-l viziteze pe Șinasi. Aceasta îi va face o propunere. Însă această vizită va evea un mare ecou. Neriman oscilează între sentimentul de iubire și cel al încerederii. Mama lui Macit îiva povesti lui Neriman de fostele iubite ale fiului ei și va face referire la una ditre ele pe nume Demet. Neriman vrea să se întâlnescă cu macit și să-i vorbescă deschis despre tot. În schimb macot este foarte supărat pentru că poate să se întâlnească cu Neriman.El nu va putea să răspundă la întrebările lui Neriman și- i va explicat acesteia că într-o persoană nu poate  să sălășuiască în același timp semntimetul iubirii și cel al neîncrederii. Ce va face acum Nerima?  Ea este sigură că Macit îi va povesti totul și că acesta va avea încredere în ea. Însă Șinasi îi făcuse mamei sale o surpriză foarte neinspirată. Declarația lui Șinasi va cădea ca un trăznet în familia sa, care are probleme financiare. Șinasi îi va spune mamei că numai merge la facultate și că a început munca. Mama sa se va supăra foarte tare datorită celor auzite și va face multă zarvă.



Distribuie :
 
Textele din articolele acestui blog reprezintă proprietatea intelectuală iar copierea sau reproducerea parțială sau totala a textelor este strict interzisă fara acordul scris al autorului.
Copyright © 2013. Un Destin la Rascruce - All Rights Reserved
Powered by Blogger