Prezentare :

Un destin la rascruce ep 36


In Bataia Inimii Serial Turcesc din 4 septembrie la Kanal D




"Un destin la rascruce ep 36" Serial,Un destin la rascruce ep 36 rezumat online,Un destin la rascruce ep 36 rezumat serial,Un destin la rascruce ep 36 film serial Turcesc la Kanal D..
Vezi si Un destin la rascruce episodul 37 În acest episod, Macit va fi răpit și toată lumea va intra în panică. Răpirea lui Macit va avea ecou atât în cartierul Fatih cât și în Harbiye. Pe de altă parte, Macit nu va da un sens celor întâmplate, nu va înțelege esența lucrurilor, iar când va afla adevărul va trăi  mare decepție și se va strădui să tragă o concluzie,  va încerca să înțeleagă situația. Pe de altă parte Șinasi este suspectat că ar fi implicat în răpirea lui Macit, deoarece acesta a fost ultima cu care s-a certat (cel răpit).  În schimb Neriman va face orice pentru iubirea sa față de Macit și este pregătită să se lupte pentru aceasta. Și Pelin își va asuma o foarte mare răspundere în privința lui Macit, dar lucrurile nu vor merge precum a plănuit.





Distribuie :
 
Textele din articolele acestui blog reprezintă proprietatea intelectuală iar copierea sau reproducerea parțială sau totala a textelor este strict interzisă fara acordul scris al autorului.
Copyright © 2013. Un Destin la Rascruce - All Rights Reserved
Powered by Blogger